Backend Technologies

برای پیاده سازی پایانه های API مانند احراز هویت و … از کتابخونه و زبان های سرور استفاده می کنم. زبان PHP، از قدیمی ها هست. جنگو فریموروک بکند بر حسب زبان پایتون هست. قدمت 10 ساله داره (2012) و پایگاه داده MYSQL و زبان SQL و وب سرورهای Nginx و Apache، سرویس RabbitMQ برای استفاده از صف و …
Frontend Development


برای توسعه رابط کاربری از بهروزترین ابزارها استفاده میکنم. در اینجا کتابخانه های Frontend رو بهشون میپردازیم. React سریع ترین و یکی از محبوبترین کتابخونه های فرانت هست که React Native اش هم بر همین اساس کار می کنه و اپ موبایل تولید میکنه. Next JS هم که برای بهبود SEO و البته SSR استفاده میشه. TS هم که توسط مایکروسافت توسعه پیدا کرده و به زبان محبوب JS، قابلیت static typing میده به این معنا که شما در طول توسعه، قبل از اجرای برنامه از خطاهای احتمالی میونید جلوگیری کنید. Boostrap، Tailwind و MUI هر کدوم برای استایل دهی استفاده میشن و مهم تر از همه Component های قابل استفاده خوبی دارند. بقیه نیز کتابخونه هایی هستند برای قابلیت های زیر:
- قابلیت چند زبانه بودن (i18next)
- axios: ارسال و دریافت درخواست HTTP
- zustand و redux toolkit برای مدیریت حالت ها در برنامه، state management
DevOps

برای Launch کردن سریع اپلیکیشن، از تکنیک های DevOps استفاده می کنیم تا به صورت Agile بشه CI/CD انجام داد و مرتب نسخه های جدید با Feature های نو رو منتشر کرد. با این سرویس ها کار کردم و تجربه استفاده ازشون رو دارم.
Machine Learning
تعدادی پروژه یادگیری ماشین زدم و از این کتابخونهها استفاده کردم. که خیلی کار رو راحت میکنن.
Graphics, Edit and Design
از سر کنجکاوی و علاقه به یادگیری مهارت، نرم افزارهای فوتوشاپ، پریمیر پرو، ایلاستریتور و افتر افکتس رو یاد گرفتم. در واقع دیدن دوره هایی در سایت udemy من رو در این راه کمک کرد. همینطور از کانوا برای تعدادی طراحی گرافیک استفاده کردم و با آن آشنایی دارم. و فیگما رو توی درس طراحی واسط کاربری یاد گرفتم و باهاش آشنا شدم. از این ابزارها در طراحی سایت استفاده بسیاری میکنم. هینطور تولید محتوا برای تعدادی پیج اینستاگرام.
Soft Skills
- مهارت حل مسئله
- مهارت ارتباط موثر
- Self-Direction
- انگیزه
- انعطافپذیری و تطابقپذیری
- کار تیمی
- رهبری
- اخلاق حرفهای
- مذاکره
- خلاقیت